DIGITAL MARKEDSFØRING

Hei.

Da var bloggen oppe og vi er i gang med vårt fjerde semester. Dette semesteret har vi valgt å spesialisere oss innenfor et spesielt emne. Her har jeg valgt Digital markedsføring. Personlig ser jeg veldig frem til dette semesteret og tror det vil bli spennende med mange nye utfordringer. Vi hadde vår første forelesning i går og jeg satt igjen med mange inntrykk. Skal ærlig innrømme at tanken på å opprette en blogg var litt skremmende, men vi har fått beskjed om å komme oss ut av komfortsonen vår og det er jeg på god vei med nå.

Det er jo ingen tvil om at bloggere i 2017 har stor makt og innflytelse på den digitale markedsføringen og kan nå ut til mange mennesker. Du finnes utallige forskjellige blogger der ute, alt fra matblogger, livsstilblogger, moteblogger, blogger om politikk, alt hva en måtte ønske. Vi ser at flere velger å markedsføre produktene sine gjennom blogger, nettopp fordi de har stor makt og lettere kan nå ut til den riktig kundegruppen for produktet de ønsker å markedsføre.

Min blogg skal handle om digital markedsføring og hvordan det teknologiske blir mer viktig for utviklingen i dagens samfunn. Jeg ønsker å kunne dele mine tanker og meninger rundt dette tema på denne bloggen og gleder meg veldig til å se hva dette semesteret har å by på. Jeg håper du ønsker å følge med og finner det jeg deler interessant.

– Thea Budimir

2 thoughts on “DIGITAL MARKEDSFØRING

Comments are closed.